Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bine ați venit în Comuna Bârzava

  MAI APROAPE DE CETĂŢENI!

„Knowledge is power” – Informaţia înseamnă putere, spunea filozoful englez, Francis Bacon. În secolul vitezei şi al informaţiei, comuna Bârzava se aliniază comunităţilor moderne din ţară prin lansarea paginii web a Primăriei. Dorim astfel să ne apropiem şi mai mult de dumneavoastră, cetăţenii comunei pe care o reprezentăm, dar, în acelaşi timp să ne adresăm şi celor din alte zone ale judeţului şi ale ţării pentru a afla mai multe despre Bârzava, convingandu-i, ca într-o zi, să ne viziteze atracţiile turistice.

Pagina web se doreşte a fi un instrument eficient, modern de comunicare prin care să ne facem cunoscută, atât munca pe care o depunem pentru comunitate, cât şi noutăţile care apar în fiecare zi. Vom folosi acest instrument de comunicare pentru a face cunoscută comuna în întreaga ţară.

Voi, cetăţenii, aveţi acum posibilitatea a afla mai uşor despre actele necesare pentru diverse activităţi cu Primăria, puteţi descărca formulare pe care să le completaţi încă de acasă şi a veni cu dosarele deja pregătite la Primărie.

Transparenţa în administraţia locală are numai de câştigat de pe urma lansării paginii web. Acum aveţi acces, mult mai uşor, la declaraţiile de avere şi de interese ale oamenilor din conducerea Primăriei şi a Consiliului Local. Pagina web oferă de asemenea accesul la informaţii utile şi legături către cele mai importante instituţii din zonă şi din ţară.
Suntem onorați să vă avem oaspeți virtuali și sperăm că informațiile găsite pe acest site vă  vor fi de ajutor si vor satisface curiozitatea.
În mine veți avea, inclusiv prin intermediul acestui portal, un partener de încredere. Vă invit la dialog! 
 
                                                                                                                                                             Primar,
Faur Gabriel                  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *